dimecres, 4 de maig del 2016

Jukebox Session a la Biblioteca Central Tecla Sala



Des de la Biblioteca Central Tecla Sala de l’Hospitalet de Llobregat us volem explicar la nova activitat de difusió musical que posarem en marxa el proper dijous, 5 de maig, a les 7 de la tarda. S’anomena Jukebox Session i consisteix en la selecció i audició comentada de cançons de la nostra jukebox, de la màquina de discs del fons musical de Tecla Sala. La música que sentirem és una tria personal, l’objectiu és descobrir peces destacades entre la immensitat de l’oferta musical existent.

Podríem dir que la idea li vam robar a un espia d’un club musical que vam conèixer fa temps; un espia tant vell que encara funciona a vapor. Però la realitat és més literària del que sembla, fins i tot la musical. El cas és que ens va seduir una dona rossa, misteriosa i serena, amb ulleres blaves i auriculars verds, de llavis vermells, que passejava pel final de la Rambla i va acabar entrant a un local de contactes i experiències úniques (ara li diuen bones pràctiques) que es deia Bib&Play.



La qüestió és que tenim la Jukebox de Tecla Sala plena de música seductora, que ens creiem el paper pedagògic de la biblioteca, que darrerament els cds s’estan quedant una mica freds, i que coi! que veure com l’espia i la dona misteriosa es ‘rascaven allà on no pica’ enmig del Bib&Play ens ha posat calents, musicalment parlant.

Per això hem li hem tret la pols a la nostra Jukebox i farem trobades musicals. L’objectiu? Escoltar música. Amb atenció. Amb els cinc sentits. Concentrats. Sense fer res més. Després, si cal, comentar-la. Amb gent interessant. Per descobrir. Per saber.

Per seguir calents! musicalment parlant, clar.

I què millor que el blues per començar!


Primera sessió ‘Jukebox’: La història del blues en 10 cançons
Dijous, 5 de maig, a les 19 h.
Manolo López Poy, periodista musical. 


Manolo López Poy. 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...