dissabte, 29 d’agost del 2015

La màgia de la realitat amb Brian Wilson & The Beach Boys

Brian Wilson

una llegenda de la música del segle XX, una ofrena sonora de l'espècie humana a l'univers 

 
Si, el cel, la seva música sembla que vingui del cel i torni allà després de que aquest extraordinari grup de germans i amics de la infància l'enregistrin per compartir-la amb la resta de mortals.

 
The Beach Boys


Jugant amb el mar, la sorra, el sol i l'amor, així de senzill i així de complex. Brian amb els Beach Boys ens injecten l'harmonia de tot. Escoltareu els sentiments abstractes d'un nadó, l'impacte d'existir, l'elèctrica fiblada d'ésser estimat ... com deia el naturalista escoltareu:  la màgia de la realitat *.

Aquesta és una extensa compilació en línia, curosament seleccionada per dissoldre's literalment en ella.



Brian i els nois


  
Selecció especialment dedicada a: els meus fills perquè van fer seus aquests sons des de molt aviat, a l'Oriol Perucho perquè em va deixar veure quina expressió mostren els ulls quan algú habita dins la música dels Beach Boys, al Jordi Soley perquè un dia escoltàvem el Surf's Up i ploràvem extasiats de bellesa, a la Rosa Gándara perquè ens trobem sovint en un minúscul planeta musical on ella és la petita princesa, jo el petit príncep i Brian Wilson un que passa per allà i es queda tot el dia amb nosaltres.


Brian escoltant als d'altres espècies



* Richard Dawkins, Dave McKean   La magia de la realidad  Barcelona: Espasa, 2011
   Per veure las fascinants il·lustracions de McKean, clicar aquí 
   A les biblioteques catalanes:  catàleg Aladí , catàleg Argus



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...