dijous, 22 de gener del 2015

Joan Colomo al Music Spy Club

El proper 30 de gener, a les 19 h., torna el Music Spy Club a la Biblioteca Vapor Vell. Alegria! 

Com sabeu, el MUSIC SPY CLUB és una trobada singular amb músics, crítics i agitadors artístics. La seva fórmula és senzilla: l’espia punxa i comenta 10 peces publicades durant els últims 12 mesos. Un espai de descoberta ideal per a musicòmans sense manies que vulguin conèixer propostes artístiques recents. El nostre espia de gener serà l'inefable JOAN COLOMO.



Músic polièdric, inquiet, fora d’hordes, en Joan Colomo és una de les figures més curioses de l’escena musical catalana. És el percutor de Célula Durmiente y The Unfinished Sympathy. Els seus ja 4 discos en solitari i els seus directes imprevisibles l’avalen com un artista a seguir i un espia musical inescrutable.

Aquí teniu un playlist amb la seva insonsable panoràmica musical per obrir boca:



Aquesta és la imatge del cicle complet:



----------------------

Les properes dates:

LLUÍS GAVALDÀ – 20 de febrer, 19 h.
És l’artífex, cantant i compositor d’Els Pets una de les bandes senyeres del pop cantat en català, amb una evolució ferma disc rere disc.  Quasi 30 anys de carrera i 15 discos avalen la seva trajectòria, plena de cançons en estat de gràcia. Col·laborador actiu de premsa i televisió, és un melòman nat, un sorprenent i sensible degustador de música.

YACINE BELAHCENE – 20 de març, 19 h.
Aquest músic catalano/algerià va ser conegut primerament gràcies a la banda Cheb Balowski, de la que n’era el cantant. Ara, amb The Oriental Groove, continua fent confluir de forma natural les músiques d’arrel. Són ja 9 discos els que avalen la seva estètica i la seva capacitat de moure i commoure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...