diumenge, 27 d’abril del 2014

XB Música. Amb el nou espai "Aquest llibre em sona".

Us presentem les novetats musicals del mes d’abril de la biblioteca Xavier Benguerel. El butlletí, com de costum, inclou enllaços a l’Spotify que permeten conèixer algun tema de cada CD.

Aquest mes el butlletí inclou  l’espai Aquest llibre em sona, on destaquem la relació entre música i literatura a través d’exemples concrets. 

Amb la finalitat de difondre el fons musical i el compte d’Spotify de la Xavier Benguerel estem reunint un seguit de novel·les i assajos on la música juga un paper protagonista. Les cançons que escolten els protagonistes de les novel·les, o aquelles melodies que s'evoquen a les seves fulles per qualsevol altre motiu, són recopilades en un llistat de reproducció a Spotify. A més, els discos que contenen aquestes cançons i que formen part de la col·lecció musical de la biblioteca son exposats junt al llibre en un àrea ben visible de la biblioteca. 

El nou espai ha estat inaugurat amb dos títols, Las ventajas de ser un marginado de Stephen Chbosky i Fargo rock city, de Chuck Klosterman, però ja estan en preparació un seguit de seleccions musicals vinculades a altres obres, la primera de les quals serà Nada es verdad, todo está permitido: el día que KurtCobain conoció a William Burroughs de Servando Rocha.


    

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...