dimecres, 26 de febrer del 2014

Bandcamp # 8 : Wendy GlaSsex/Hits with tits

Wendy GlasSex és una novícia de Girona, que podria aspirar a ser la santa de la cançó de "Parálisis Permanente" que van popularitzar "Alaska y Dinarama". De moment, va pel bon -o mal- camí, perquè al convent de Sant Joan de les Abadesses, a més de resar i preparar dolços de pasta fullada, es dedica a l'activitat farmacèutica -una indústria que té mala fama entre les monges-, elaborant unes pastis alucinògenes que es veu que són la hòstia. O sigui que si vol ser canonitzada, els requisits de levitar al dematí i viure extasiada i al·lucinada, els pot complir el dia que vulgui. 


Wendy Glassex 

Com d'altres monges, Wendy GlasSex, tot i tenir uns coneixements de la producció musical limitats, també canta i dóna la nota en una ciutat, on la religió segueix un altre camí. La germana Wendy té poc a veure amb el rock cristià. Més aviat s'inclina pel pop electrònic i lo-fi, prefereix l'esperit punk a l'esperit sant i predica la filosofia del Do it yourself, mentre encén un ciri a "Las Vulpess". Critica amb amb ironia i frivolitat el moderneo, alhora que es riu de tot, d'ella i dels altres. En alguns del seus concerts ha utilitzat com a intro de "Me gusta ser una zorra", la veu del seu públic corejant "potorro rapado". Tanmateix, ella diu que es dedica a la "música intel·lectual, és a dir al karaoke". Abans de sentir la crida del senyor, va treballar al guarda-roba de la Madonna i de taula camilla de l'anestesista de la Cher. També va ser la netejadora oficial de les ulleres de mosca del Bono i asistenta del banc de sang dels Rolling Stones. A més de la música, Sor GlaSsex ha cultivat la literatura. Va escriure un llibre amb un títol premonitori: "Trucant a les portes del cel". 


Devoció asilvestrada

Actualment està preparant el seu primer disc, "Melodías silvestres", que preveu acabar "en algun moment inconcret del futur, abans que s'acabin les obres de la Sagrada Família per exemple". Mentre no arriba el seu primer llarga durada, podeu escoltar al seu bandcamp "Toco el ukelele porqué soy moderna", dedicada als gafapastis que toquen aquest instrument al Primavera Sound. Sor GlaSsex explica que per fer la lletra d'un tema tan intel·lectual es va inspirar en la élit de la joventut espanyola, que no fa massa va quedar retratada en un anunci de bolsos. 




Tot i que Sor GlasSex només ensenya "les tetes a les dutxes del convent i a la platja nudista", està involucrada en el projecte "Hits with Tits". "Hits with tits" serà un recopilatori de bandes de noies o de bandes amb noies, que anirà acompanyat de les creacions d'algunes il·lustradores destacades. Aquest disc de 12" inclourà grups de diferents estils com el lo-fi, el noise i el garatge. 


Nipple Confidence

A més de Wendy GlasSex, a "Hits with tits" es podran sentir a "Carmonas", "Chiquita" y "Chatarra", "Brigitte Laverne", "Sangre", "Joyaz", "Agoraphobia", "MerylStreep", "Terrier", "Dúo Divergente", "Las desnortadas", "Supergrupo2", "Panty Pantera", "Hardcute Ukelele" i "The Anna Thompsons". Les impulsores d'aquest projecte sonogràfic per "il·lustradores i senyoretes amb bandes" va ser una iniciativa de les valencianes Lurdes Sanz (part musical) i Ada Díez (part visual). Lu Sanz també porta el blog "Una piel de astracán",  des d'on promociona grups que comparteixen en streaming o regalen en forma de descàrrega lliure la seva música. De tant en tant, "Hits with tits" celebra festes. La propera serà el 28/02 al Bar Lupita (Raval) de Barcelona. Podeu llegir una entrevista a les seves fundadores al fanzine Atom-ize


you never walk alone

Podeu saber més coses de Wendy GlasSex visitant la seva web i llegint aquesta entrevista al ja esmentat fanzine Atom-Ize. A pàgina web de Sor GlasSex podeu escoltar més cançons seves com "Parentela POPular". A l'apartat "Archivo" hi trobareu gravacions més antigues, com la sado maso "Mossa d'Esquadra".  La germana Wendy també es fa els cartells dels seus concerts, que podeu apreciar aquí . Finalment us quedarà veure-la en directe. Els seus concerts a més d'una experiència religiosa, són un exemple del credo DIY de Sor GlasSex: Fer música per passar-ho bé i fer-la tan bé com sigui possible amb els recursos que té. 


Walkin' with Jesus






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...