dimecres, 20 de febrer del 2013

Bandcamp #1: 13th Magic Skull (Pala From Hell)


En el meu primer post a l'Ampli, titulat Libraries in the stream, parlava de la utilitat de les bandcamps per promocionar els grups locals. Amb aquest nou post, passo de la teoria a la pràctica i començo les recomanacions de bandcamps amb 13th Magic Skull.



Llançà quan bufa llevant o gregal, i el Port de la Selva quan bufa tramuntana, són els spots més coneguts per a practicar el surf a la Costa Brava. Però si més que ones, busqueu guitarres que les evoquin, heu d'anar a Palafrugell i assistir a un concert del grup de surf i garatge, 13th Magic Skull. Anti, Tikin, Anian i Kata són deixebles de Dick Dale, Link Wray i Ennio Morricone. 



13th Magic Skull acaben de gravar una demo amb quatre cançons, que podeu escoltar al seu bandcamp. Chinese Cowboy tant podria sonar a Deadwood, com en un spaghetti western o en una peli de Jet Li o Jackie Chan, mentre que Twistin' Massai podria formar part de la banda sonora de Raíces o del Django de Tarantino. 



El riff amenaçador de Cel Rogent, Kill'em All, més que pluja o vent, anuncia una gran onada amb wipe out assegurat.



Completen la demo dues versions: els vaivens seductors de Funnel of love (Wanda Jackson) i el perill latent de la trepidant Blue Moon Baby (Dave "Diddle" Day). Ara, per viure un estiu etern (The endless summer), només cal seguir els bolos de 13th Magic Skull (bandcamp)

BONUS TRACKS

El post La cançó de l'estiu # 13 : any 1965, The Endless Summer , dedicat al tema  principal de la banda sonora del documental del mateix nom, obra de la banda surf  The Sandals.

Recull de bandes del you tube, amb les que qualsevol dia  els 13th Magic Skull poden compartir escenari:  Los StraijacketsMan or Astroman? (top tracks aquí)Los Coronas o els Tiki Phantoms


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...