dimarts, 9 de març del 2010

Playlist - Live! - Guille Milkyway

Benvolguts musictecaris del món,

la Biblioteca Vapor Vell us recorda que aquest divendres torna el Playlist-Live! (el fill del Music Spy Club). Ja sabeu: és un playlist en directe, un espai de descoberta musical que captura allò que ha influït a l'obra artística dels músics convidats.

Aquest divendres, 12 de de març la sessió serà a càrrec de Guille Milkyway.


Milkyway és un compositor, cantant i productor musical. És l'artífex de La Casa Azul, un dels grups més eufòrics i inspirats del panorama pop espanyol, conegut fins i tot al Japó i Corea del Sud. És també un DJ habitual a clubs de Barcelona, així com productor i compositor per altres artistes principalment del segell Elefant Records. Acaba de rebre un Goya a la millor cançó per cinema. Està enregistrant, ara, el nou disc de La Casa Azul.

La seva predilecció per la música pop oriental fan que les seves influències tinguin arrels poc comunes.
Milkyway és un playlist ambulant.

Milkyway punxarà i comentarà 10 peces que han estat claus en la seva estètica musical. Sense límits temporals, sense circumscripcions de gènere, sense manies estilístiques. 10 temes que ajuden a entendre arrels, orígens, influències, nexes... Ràdio presencial, imprevisible, orgànica.

El flyer que s'ha editat està aquí.



Les trobades són obertes, gratuïtes, i comencen a les 19 h. Tenen lloc a la Biblioteca Vapor Vell (pstge. Vapor Vell s/n, al costat de la Plaça de Sants). 93 409 72 31 - b.barcelona.vv@diba.cat

Mentrestant... revolució!



------------------
Novament, entre l'optimisme vital de La Casa Azul es va sentir l'enigmàtica veu del Doktor que viu a la dreta d'aquest bloc dient: "Altaveus per l'alegria. Lupa pels caps brillants." El seu mutisme posterior no dissimulava la sentència.
------------------

P.D. : Per als qui us pregunteu perquè no s'ha publicat la selecció del Pau Riba... És lamentable, però no es va presentar. Les orenetes ja fan nius a tot arreu.

.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...