divendres, 22 de gener del 2010

Cançó infantil a les biblioteques de Girona

El Servei Municipal de Biblioteques de la ciutat de Girona ha dedicat el número d’hivern de Carabàs, el butlletí infantil i familiar de la biblioteca, a la cançó infantil.

Des de
Carabàs hem volgut retrobar l’origen de les nostres cançons infantils, del cançoner català i popular, de la cançó folklòrica, i retre homenatge a aquelles persones que, amb el seu treball i la seva dedicació, van iniciar aquesta tasca. És per això que una part important del número que presentem se centra en la figura de Xesco Boix, considerat un pioner de l’animació infantil i lluitador enervant per a la recuperació de la cançoner popular i folklòric. Volem recordar el seu missatge sobre el valor pedagògic de les cançons, les danses i els contes adreçats als infants, i posar-lo a l’abast de les famílies i els mestres com una gran eina educativa que es pot mantenir al llarg dels anys. Al mateix temps, hem volgut fer un pas més i mostrar l’evolució musical fins avui, amb diverses propostes de música adreçada al públic infantil i familiar.

Com en els anteriors butlletins del Carabàs hi trobareu l'article, ressenyes adreçades a un públic familiar i una secció de ressenyes i altres recursos adreçada al públic adult. Esperem que aquest quart butlletí sigui del vostre interès.




.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...