dimarts, 8 de desembre del 2009

BBC Sound of 2010















La BBC ha estat durant dècades la corporació pública de mitjans de comunicació més prestigiosa d'Europa i una de les més influents en la difusió musical a nivell mundial. Avui segueix al capdavant també oferint des d'Internet un servei web modèlic que és una font d'informació de referència per a tots els aficionats a la música.

La darrera novetat, ara que estem acabant l'any, és el BBC Sound of 2010, una llista de quinze artistes que, segons 165 experts musicals del Regne Unit, seran els noms a tenir en compte el proper any. Els internautes poden conèixer a fons els candidats i votar per decidir els guanyadors, que d'aquesta manera començaran l'any amb molt bon peu.

Vist des d'aquí, aquest ja tradicional exercici de futurologia amb fonament científic ens torna a deixar el regust que l'atenció i el tractament dels mitjans d'aquí sobre la música i la cultura en general és... d'un altre estil.

Navegant per la web, dels que m'ha donat temps mentre redactava aquest article i he pogut veure i escoltar m'han agradat Joy Orbison, Delphic i Rox. I a vosaltres?

1 comentari:

albert ha dit...

A mi Delphic, The Drums i sobretot Gold Panda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...