dijous, 17 d’abril del 2008

Stanley Jordan, guitarra-orquestra des de Last.fm

Last.fm és actualment un dels recursos d'obtenció de música digital amb més èxit.

Si encara no el coneixes, val la pena registrar-se -gratuïtament- i experimentar tota la gama de possibilitats que permet.

Article Viquipèdia: es tracta d'un portal comunitari de música, xarxa social a més d'una ràdio virtual. Tot el sistema i les aplicacions relacionades són de codi obert. Aquesta web te un projecte germà anomenat Audioscrobbler

Portal comunitari:

El portal funciona com emmagatzemador de la música que els usuaris, creant llistes automàtiques dels artistes més escoltats, cançons més reproduïdes i els estils preferits, gràcies a les etiquetes que els mateixos usuaris poden posar. Aquest comptadors funcionen tant amb les cançons que es reprodueixen des del propi ordinador, com les que s'escolten des de les ràdios del portal. Alguns dels reproductos que porten inplantat un conector amb Last.fm són AmaroK, Listen, ITunes i Windows Media Player.

Ràdio virtual:

O ràdio online, reprodueix les preferències musicals pròpies, d'estils determinats o de altres usuaris.





Volem presentar aquesta interessant plataforma digital recordant un prodigiòs guitarrista que, a mitjans dels '80, va deixar amb la boca oberta a mig món amb la seva brillant tècnica del tapping, on la guitarra esdevé orquestra:

l'espai del fantàstic Stanley Jordan a Last.fm







i la potent versió de l'Eleanor Rigby, dels Beatles, que va ser el tema que el va donar a conèixer al nostre país.



Stanley Jordan o quan el músic treu el màxim partit dels seus propis recursos.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...